Робоча поїздка на об’єкт будівництва

4 роки ago admin 0

12 листопада  відбулась робоча поїздка голови районної державної адміністрації Рогової В. Є. та заступника голови райдержадміністрації Понзеля І. М. в с. Котельниця з метою здійснення контролю за виконанням робіт з будівництва нового мосту через річку Латориця.

 У травні 2019 року паводкова хвиля через різке підняття води у верхів’ях річки Латориця зруйнувала міст, який був збудований ще на початку 80-тих років. Будівництво нового мосту є надважливим питанням, адже через руйнування старого мосту без автомобільного сполучення залишилося значна частина населеного пункту.

Будівництво нового мосту здійснюється за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку (ДФРР) та обласного бюджету, для цього в ДФРР на 2019 рік передбаченні кошти в сумі 5 000 000 грн. та співфінансування з обласного бюджету в сумі 550 000 грн.  Вартість робіт, згідно підписаного договору з генеральним підрядником ТОВ „Автоміст”, складає 9 320 065,19 грн.

У 2018 році виготовлена проектно-кошторисна документація. Протягом поточного року проведені тендерні закупівлі на будівництво, в яких переможцем стало ТОВ „Автоміст” та виконані будівельні роботи, а саме:

-збудовано тимчасовий міст,

-встановлено  4 опори (буронабивні палі) для подальшого монтажу прогонової частини мосту.

Субпідрядна організація Воловецьке КП „Агрошляхбуд” розпочала роботи по регулюванню русла та укріпленню берегів р. Латориця негабаритним каменем.

Станом на 12.11.2019 року уже використано 3 794,8 тис. грн, залишок коштів будуть освоєні підрядником до кінця цього року.

Під час перебування на об’єкті керівництво району поспілкувалося з  генеральним директором ТОВ „Автоміст” Головченком Андрієм Григоровичем та Скорським Володимиром Панасовичем, який здійснює технічний нагляд за виконанням робіт з будівництва мосту.

12 листопада  відбулась робоча поїздка голови районної державної адміністрації Рогової В. Є. та заступника голови райдержадміністрації Понзеля І. М. …