Обговорено державну підтримку розвитку фермерських господарств, сільськогосподарської обслуговуючої кооперації, та підтримку тваринництва у 2019 році

5 років ago admin 0

5 липня в приміщенні районної державної адміністрації відбулась нарада-семінар на тему”Державна підтримка розвитку фермерських господарств, сільськогосподарської обслуговуючої кооперації, та підтримка тваринництва у 2019 році” , організована працівниками департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрацій.

Заступник директора департаменту – начальник управління аграрного виробництва та продовольства Тереля В.І., начальник відділу тваринництва Департаменту агропромислового розвитку Кіш Н.О., начальник відділу рослинництва, землеробства, продовольства та механізації сільського господарства Департаменту агропромислового розвитку Павлик С.І. та начальник відділу економічного аналізу аграрного ринку Департаменту агропромислового розвитку Ротару Ю.С. надали роз’яснення щодо порядку використання коштів відповідно до постанов КМУ від 07.02.2018 року № 106, від 15.07.2005 року № 587, від 01.03.2017 року № 130, від 30 січня 2019 року № 110 та розповіли про можливості покращення доступу до фінансових ресурсів для малих та середніх сільгосптоваровиробників шляхом запровадження фінансового інструменту «аграрні розписки». 

В нараді взяли участь секретарі та відповідальні особи органів місцевого самоврядування з питань оформлення дотації фізичним особам за вирощування молодняка ВРХ сільських селищних рад та керівники сільгосппідприємств, фермерських господарств.

5 липня в приміщенні районної державної адміністрації відбулась нарада-семінар на тему”Державна підтримка розвитку фермерських господарств, сільськогосподарської обслуговуючої кооперації, та …