Турнір із городків влаштували в Ужгороді

5 років ago admin 0


На новому майданчику з городків спорткомплексу "Буревісник" відбувся традиційний турнір пам’яті першого голови обласної федерації з городкового спорту, підполковника міліції Миколи Корнейчука.


Його організували і провели обласна федерація з городків (Михайло Ухаль) та обласна організація ФСТ "Динамо" (Михайло Пантьо).


Цього року змагання проводилися у двох номінаціях – для дорослих і дітей, у них брали участь і жінки. На старт змагань вийшли учасники віком від 7 до 87 років. 


Серед дітей перші два місця зайняли Артем Ухаль і Артем Пантьо.


У турнірі дорослих найкращий результат показал Владислав Кушнірчук. Срібло завоював Геннадій Ведерніков, бронзу – Тетяна Дичка. Слід відзначити і успішний виступ 87-річного Олександра Сітовського, який був п’ятим.


Кандидат у майстри спорту Михайло Ухаль брав участь у турнірі поза конкурсом. Він також провів майстер-клас з учасниками змагань з метою популярізації городків, як одного із захоплюючих видів спорту. Адже у Закарпатті городки мають давні традиції. Турнір пам’яті Миколи Корнейчука – яскраве тому підтвердження.


 Нагороди призерам турніру вручили голова обласної федерації з городкового спорту Михайло Ухаль та заступник голови обласної організації ФСТ "Динамо" Михайло Пантьо. Призери нагороджені медалями та дипломами організаторів.