Анонс: 29-30 жовтня 2019 року в Києві відбудеться семінар-навчання на тему: «Роль працівника відділу кадрів у виконанні заходів з охорони праці»

5 років ago admin 0

Інтеграція України в Євросоюз спричиняє зміну у вітчизняному законодавстві, включаючи й нормативно-правову базу, що діє у сфері охорони праці. Сьогодні в Україні є актуальними питання легалізації трудових відносин, а також забезпечення гідних і безпечних умов праці.

У зв’язку з цим державне підприємство «Головний навчально-методичний центр Держпраці» (далі – ДП «ГНМЦ») 29 – 30 жовтня 2019 року організовує семінар-навчання на тему: «Роль працівника відділу кадрів у виконанні заходів з охорони праці».

Під час проведення заходу вперше в Україні будуть розглянуті питання про роль працівника відділу кадрів у виконанні заходів з охорони праці, зокрема, щодо:

а) забезпечення підприємства, установи або організації (надалі – підприємство) кадрами потрібних професій, які мають належну і достатню кваліфікацію та задовільний стан здоров’я для виконання своїх посадових обов’язків у відповідності до вимог Довідника кваліфікаційних характеристик професій працівників з метою надійного забезпечення цілей і стратегії діяльності підприємства і виконання його виробничих і соціально-економічних планів;

б) участі у здійсненні основних напрямків заходів з охорони праці;

в) соціального захисту працівників.


Цільова аудиторія семінару–навчання: представники відділу кадрів, а також інші посадові особи підприємств, які безпосередньо відповідають за дотримання законодавства про працю.

Захід відбудеться на базі ДП «ГНМЦ».

Модератором семінару виступить доцент кафедри управління водними ресурсами та охорони праці Центру підвищення кваліфікації працівників водного господарства Стовбун Анатолій Іванович, кандидат медичних наук.

Всі учасники отримають матеріали семінару-навчання та відповідні сертифікати. Звертаємо увагу, що сертифікат ДП «ГНМЦ» є підтвердженням підвищення кваліфікації учасників семінару-навчання.

Реєстрація учасників з 9.00 до 11.00.

Початок семінару-навчання об 11.00.

Заявки слід надсилати до 25 жовтня 2019 року на бланку підприємства за спеціальною формою, на адресу: 04060, м. Київ, вул. Вавілових, 10-А,

телефон: (044) 453-75-96, 440-14-77, 453-96-92, e-mail: dogovor@gnmc.kiev.ua.

Телефон для довідок: 067-413-08-14.