Лісова галузь починається із шкільного лісництва (ВІДЕО)

4 роки ago admin 0

Лісівники Великоберезнянщини завітали до Лютянської загальноосвітньої школи, де її учні входять до шкільного лісництва. Мета візиту – провести відкритий урок для учнів з лісової тематики. Ця робота у школі проводиться кожного тижня, а куратором тут виступає вчителька біології. Крім цього, лісівники активно залучають дітей шкільного лісництва до роботи безпосередньо в лісі.

Так, учні шкільного лісництва щороку беруть участь у лісовідновлювальній кампанії “Майбутнє лісу у твоїх руках”, акціях за чисте довкілля, долучаються до роботи у розсадниках. До складу шкільного лісництва входять 55 учнів 7-11 класів. Цього року діти вже мали нагоду збирати насіння, а також разом із лісівниками, посадити лісові культури, серед яких ялиця біла, ясень, явір. За роботою учнів спостерігають наставники, лісівники Лютянського лісництва, які завжди готові допомогти у проблемних питаннях. Крім цього на базі шкільного лісництва діє так-званий зелений патруль. Його місія – дотримання правил поводження відпочиваючих у лісі. Зокрема, прибирання за собою сміття, захист червонокнижних рослин, підгодівля диких тварин та інші заходи.

 

Лісівники Великоберезнянщини завітали до Лютянської загальноосвітньої школи, де її учні входять до шкільного лісництва. Мета візиту – провести відкритий урок для учнів з лісової тематики. Ця […]