У Худльові та Анталовцях капітально відремонтували дороги

5 років ago admin 0

У селах Худльово та Анталовці завершився капітльний ремонт вулиць. Раніше це були дороги, які доставляли незручності як автомобілістам, так і пішоходам.

На початку року для здійснення капітального ремонту цих доріг Ужгородська районна рада виділила 3 000 000 гривень. Все це стало можливим завдяки співпраці депутатського корпусу райради.

Проінспектувати якість та результати проведених робіт поїхали голова районної ради Руслан Чорнак та депутат районної ради Роман Сарай.

«Питання капітального ремонту цих двох доріг, що знаходяться на териорії Худлівської сільської ради, було особливо важливим для місцевих жителів, оскільки вони є центральними» – сказав голова ради Руслан Чорнак.

За словами Худлівського сільського голови Василя Зоркіна дороги не ремонтувалися понад 20 років. Через аварійний стан погіршувалося транспортне сполучення, подеколи перевізники відмовлялися їхати по вбитим дорогам, особливо під час негоди.

Наразі ж ситуація значно покращилася, адже після капітального ремонту стало значно простіше їздити та пересуватися. За це сільский голова висловив слова вдячності керівництву районної ради.

До того ж, в минулому році за кошти з районного ремонту у селі Чертеж здійснили поточний ремонт дороги.