З нагоди Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України

5 років ago admin 0

З метою вшанування пам’яті військовослужбовців і учасників добровольчих формувань, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, увічнення їх героїзму, зміцнення патріотичного духу в суспільстві, 29 серпня 2019 року відбулось покладання квітів до пам’ятного знаку Борцям за Волю України.

В заході взяли участь заступник голови районної державної адміністрації Понзель І. М., голова районної ради Лопіт І. І.,  Воловецький селищний голова Попелич М. А., т.в.о. комісара Воловецького районного комісаріату, майор Білас С. С., голова громадської організації «Воловецька спілка учасників бойових дій на Сході України» Андрійчак В. В., представники Воловецького відділення поліції Мукачівського відділу ГУНП в Закарпатській області, працівники райдержадміністрації та райради, громадськість.

Учасники заходу хвилиною мовчання вшанували всіх тих хто віддав своє життя в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

 

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

З метою вшанування пам’яті військовослужбовців і учасників добровольчих формувань, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність …