Колектив Закарпатського ОУЛМГ ЗА Валерія Мургу!

5 років ago admin 0
Валерій Мурга, наш керівник, очолює Закарпатське обласне управління лісового та мисливського господарства уже багато років!
 
До високої посади начальника обласного управління лісового господарства він пройшов усі лісівничі ланки від майстра лісу і до керівника закарпатькими лісами.
 
За ці роки від самого початку його керівництва, ми працівники Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства побачили чесного і справедливого начальника, друга, колегу та мудрого наставника, який своїм прикладом і прекрасною організованою роботою подає гідний приклад.
 
Нам всім, в першу чергу його підлеглим потрібно рівнятися на справжнього лісівника, який є справедливим, чесним і порядним фахівцем, який ставить чіткі вимоги для досягнення спільної мети – збереження зеленого багатства Закарпаття на благо людей!
 
Сьогодні лісова галузь Закарпаття, люди, а це 3000-й колектив людей, який очолює Валерій Іванович Мурга і працюють не покладаючи рук на благо держави і дають нам впевненість в завтрашньому дні стабільну і роботу і чесну зарплату!

Валерій Мурга, наш керівник, очолює Закарпатське обласне управління лісового та мисливського господарства уже багато років!   До високої посади начальника обласного управління лісового господарства він пройшов […]