Офіційна відповідь про домовленість передачі ДП «Хустське ЛДГ» Хустській районній раді спірної будівлі під облаштування дитячого садочку.

5 років ago admin 0

Офіційна відповідь про домовленість передачі ДП «Хустське ЛДГ» Хустській районній раді спірної будівлі під облаштування дитячого садочку.

30 травня 2019 р. Закарпатським окружним адміністративним судом було винесено Ухвалу про закриття провадження у адміністративній справі № 807/668/18, в зв’язку з затвердженням мирової угоди.

Відповідно до затвердженої мирової угоди:

– Хустська районна рада зобов”язується скасувати рішення районної ради № 383 від 22.12.2017 ” Про взяття на облік безхазяйної нерухомої речі” та повідомити про це Державного реєстратора Відділу державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб осіб підприємців Хустської районної державної адміністрації Фізера Василя Васильовича.

– Державний реєстратор Відділу державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб підприємців Хустської районної державної адміністрації Фізер Василь Васильович зобов”язується , що після повідомлення Хустською районною радою про скасування свого рішення за № 383 від 22.12.2017 року “Про взяття на облік безхазяйної нерухомої речі ” скасує Рішення №39410547 від 30 січня 2018 року “Про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна незавершеного будівництва, що розташоване в с. Нижній Бистрий вулиця без назви ,будинок 352 “Б” та внесе відповідні зміни до реєстру речових прав на нерухоме майно.

– Державне підприємство “Хустське лісове дослідне господарство ” зобов”язане до 01 жовтня 2019 року зареєструвати за собою та передати майно , що розташоване у с. Нижній Бистрий Хустського району,вулиця без назви буд 352 “Б” на ДП “Хустське лісове дослідне господарство ” з метою облаштування дошкільного навчального закладу, з обов”язковою умовою скласти необхідні на це документи.

Додатково ДП «Хустське ЛДГ» повідомляє, що балансова вартість недобудованої будівлі в с. Нижній Бистрий, Хустського району, балансоутримувачем якого є державне підприємство «Хустське ЛДГ» складає 8 925 грн., експертна оцінка підприємством не проводилась.

Передача даної недобудови після реєстрації, буде здійснюватись згідно чинного законодавства, з дозволу Державного Агентства Лісових Ресурсів України.

Офіційна відповідь про домовленість передачі ДП «Хустське ЛДГ» Хустській районній раді спірної будівлі під облаштування дитячого садочку. 30 травня 2019 р. Закарпатським окружним адміністративним судом було […]