Ужгородські рятувальники отримали сучасний пожежний автомобіль за кошти Євросоюзу

5 років ago admin 0

Автопарк ужгородських вогнеборців поповнився черговим сучасним пожежним автомобілем легкого класу з професійним гідравлічним обладнанням, який отримали за кошти  Європейського Союзу. Даний проект “Спільний захист людей та навколишнього середовища шляхом створення українсько-польської системи попередження та реагування на катастрофи в Карпатському Єврорегіоні” реалізується Асоціацією органів місцевого самоврядування “Єврорегіон Карпати – Україна” у партнерстві Головним управлінням ДСНС України у Львівській області, Управлінням ДСНС України в Івано-Франківській області, Управлінням ДСНС України у Закарпатській області і Воєводською комендатурою Державної пожежної служби в Ряшеві за фінансової підтримки Європейського Союзу в рамках Програми транскордонного співробітництва Польща – Білорусь – Україна 2014-2020.

Сьогодні, 21 червня, в урочистій обстановці начальник Управління ДСНС України у Закарпатській області вручив ключі та пакет документів на даний автомобіль АЦ-2-50 ( Iveco Daily 70C15) рятувальникам 15-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Ужгород.

Як зазначив Роман Гудак, ця сучасна спецмашина дасть можливість бійцям ДСНС більш якісно й ефективно виконувати поставлені завдання не тільки при гасінні пожеж в Ужгороді, а й при ліквідації різних надзвичайних ситуацій. Цистерна даного автомобіля може перевозити 2 тони води та 120 літрів піноутворювача. Окрім цього він оснащений надсучасним професійним гідравлічним обладнанням, що також дозволить досить ефективно надавати допомогу постраждалим під час ДТП чи інших надзвичайних подій.

У ДСНС України у Закарпатській області

DSC_0455.JPGDSC_0461.JPGDSC_0517.JPGDSC_0543.JPG