Завтра в Ужгороді стартує обласна виставка "Книга-фест"

5 років ago admin 0

12 1312 і 13 червня в Ужгороді пройде традиційна обласна виставка “Книга-фест”. Цьогорічна, вже восьма за ліком, вона особлива тим, що акцентує увагу на огляді продукції саме закарпатських видавництв.

Учасники матимуть можливість оцінити рівень видавничої галузі краю, яка в цілому демонструє помітне якісне зростання і жанрове різноманіття. Організатори виставки також мають на меті привернути увагу шанувальників книги до перспективних місцевих авторів та нових видань. Значна увага, зокрема, приділена юним читачам, котрі подекуди стають навіть співавторами книг, що вийшли друком.

У програмі дводенного заходу – презентації книжкових новинок, творчі зустрічі з письменниками, видавцями і гостями з інших міст України та з-за кордону, автограф-сесії і вернісажі.

Так, у середу, 12 червня, в приміщенні Закарпатської організації Національної спілки письменників України (пл.Жупанатська, 3) відкриється книжкова виставка “Літературне добросусідство” й відбудеться засідання за круглим столом на тему “Здобутки, традиції, перспективи творчої співпраці авторів і видавців книг”. Початок о 15.00.