На малій сцені облмуздрамтеатру виступлять гості з Парижа

5 років ago admin 0

vzkУ четвер, 27 червня, о 18.30 на малій сцені Закарпатського академічного обласного українського музично-драматичного театру ім.братів Ю.-А. та Є.Шерегіїв відбудеться творчий вечір гостей із Парижа – подружжя Анатолія Перверзєва і Вероніки Гопко-Перверзєвої. Остання є уродженкою села Невицьке, здобула акторську освіту в Києві та театрознавчу – в Сорбонні. Її чоловік – відомий актор українських і французьких театрів, знімався в кіно.

Під час творчої зустрічі з ужгородцями гості декламуватимуть твори Т.Шевченка, М.Гоголя, В.Шукшина, Д.Луценка, виконають французькі й українські пісні. Вероніка Перверзєва щороку приїжджає на Закарпаття, активно цікавиться тутешнім театральним життям, була одним із організаторів гастролей вистави “Спадкоємець” Закарпатського облмуздрамтеатру до Парижу. 

А в неділю, 23 червня, найбільший театр області запрошує о 12.00 переглянути музичну казку Л.Устинова “Велике жабеня” та о 18.00 – карпатську притчу Олександра Гавроша “Вуйцьо з крилами” за оповіданням класика магічного реалізму Г.Маркеса, – анонсують у театрі.