ВИНОГРАДІВСЬКІ ЛІСІВНИКИ, ВОЛОНТЕРИ ТА УЧНІ РАЙОНУ ПРОВЕЛИ РОЗЧИСТКУ ТЕРИТОРІЇ ЗАМКУ КАНКІВ

5 років ago admin 0

За ініціативи громадського благодійного фонду «Виноградів», сьогодні, 10 червня, пройшла «зелена» акція з розчищення території Виноградівського замку від сміття та захаращення.

Виноградівський замок (Замок Канків), перша згадка про який датується 903 роком, у свій час слугував укріпленим городищем, а зараз до його руїн помилуватися панорамою приходять місцеві жителі.

Метою заходу був не стільки благоустрій історичної пам’ятки району, скільки привернення уваги громадськості до проблеми забруднення довкілля побутовими відходами, а також залучення молоді до активної участі у збереженні природнього середовища та екологічного виховання.

В акції взяли участь понад 20 учнів Виноградівського районного центру позашкільної роботи з дітьми, лісівники Виноградівського лісгоспу та волонтери.

Спільними зусиллями територію було розчищено від чагарників та зайвої рослинності, а також прибрано сміття, яке залишають за собою відпочивальники.

ДП «Виноградівський лісгосп» закликає громадян не смітити на природі, адже це наш спільний дім, який ми залишимо у спадок нашим дітям!

За ініціативи громадського благодійного фонду «Виноградів», сьогодні, 10 червня, пройшла «зелена» акція з розчищення території Виноградівського замку від сміття та захаращення. Виноградівський замок (Замок Канків), перша […]