Міжгірські рятувальники продовжують навчати молоде покоління правилам безпеки влітку

5 років ago admin 0

 10 червня вогнеборці державного пожежно-рятувального поста с. Колочава, Міжгірсього району приймали у себе гостей – учнів 7-9 класів загальноосвітньої школи  І-ІІІ ступенів с. Колочава. Учні, хоч і на канікулах, але, відвідуючи пришкільні літні табори, продовжують знайомитись із безпекою життєдіяльності та дізнаватись багато нового та цікавого під час екскурсій до пожежно-рятувальних підрозділів.

Школярі детально роздивилися пожежні автомобілі рятувального поста та дізнались, які загорання ліквідовують за допомогою води, піни чи порошку. Також їм продемонстрували основних «помічників» рятувальника –  пожежний рукав для гасіння вогню та пневматичні ножиці, які використовують під час ДТП.

Після оглядової екскурсії рятувальники провели для дітей пізнавальну лекцію, під час якої нагадали правила безпеки на воді та розповіли про пожежі та їх основні причини. На кінець заходу кожен мав можливість загасити умовне загорання шляхом подачі води в осередок горіння. І звісно ж загальне фото на згадку про візит до рятувальників.

IMG-162V.jpg IMG-9a6d306aedd84e5bec3e7cbc6cfdc118-V.jpg

 

 

У ДСНС України у Закарпатській області