Рятувальники взяли участь в урочистостях з нагоди Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

5 років ago admin 0

9 травня, в Ужгороді відбулись заходи, присвячені 74-й річниці Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Вшанувати ветеранів прийшли керівництво області, учасники операції об”єднаних сил на Сході України, представники оперативно-рятувальної служби, правоохоронні структури, військові, представники ветеранських організацій, волонтери та жителі міста.

Вже за традицією спочатку покладання вінків та квітів відбулися у підніжжя пам’ятника “Україна – визволителям”, що на українсько-словацькому кордоні та до пам’ятника “Добровольцям Закарпаття – учасникам другої світової війни”. А кульмінація дійства відбулась на Пагорбі Слави. Тут учасники заходу вшанували хвилиною мовчання героїв Другої світової війни і нинішніх борців за свободу та незалежність нашої держави та поклали квіти до вічного вогню.

Ми завжди пам’ятатимемо ціну, яку заплатили наші батьки і діди за сьогоднішній мир в Україні, за надану можливість наступним поколінням жити, народжувати і виховувати дітей. Будемо ж гідні бойового подвигу наших предків. Зробимо все від нас залежне, щоб розквітав, ставав красивішим і заможнішим рідний край. Нехай земля радує щедрим колосом, а чисте, мирне небо – сонячними погожими днинами.

Дякуємо Вам, дорогі ветерани, за наше мирне сьогодення.

 

У ДСНС України у Закарпатській області

DSC_0372_копия.jpgDSC_0383_копия.jpg

DSC_0410_копия.jpgDSC_0419_копия.jpg