Молодий ліс з’явився у Рахівському ЛДГ (ВІДЕО)

5 років ago admin 0

Сніг на вершинах Карпат практично зійшов, тим самим давши старт акції “Майбутнє лісу у твоїх руках” у Рахівському лісодослідному господарстві.

Зокрема у Богданському лісництві, лісівники разом із учнями засадили ділянку, яка у минулому році стала жертвою бурелому. Саме через це лісівниками було прийнято рішення провести тут суцільно-санітарну рубку яка вже навесні обзавелась молодим лісом. Цього року Рахівське лісодослідне господарство проведе посадку лісу на площі більше 227 га. з яких 106 посадка лісових культур та 121 га. сприяння природному поновленню. Загалом у лісових угіддях підприємства з’являться більше 550 тис. молодих саджанців, всі з власних розсадників.

До “зеленої” акції цього року лісівники залучили учнів Розтоківської загальнооствітньої школи. Для останніх, допомога лісівникам стала першою. Як розповідають самі учні а також присутній учитель, пропозицію радо сприйняли, адже народившись серед мальовничих гір та не посадити дерево, значить марно прожити життя. За плідну допомогу та у якості заохочення до майбутніх акцій з лісовідновлення, лісівники вручили маленьким помічникам подарунки. У свою чергу школярі пообіцяли й надалі приймати активну участь у Всеукраїнській акції “Майбутнє лісу у твоїх руках”.

Сніг на вершинах Карпат практично зійшов, тим самим давши старт акції “Майбутнє лісу у твоїх руках” у Рахівському лісодослідному господарстві. Зокрема у Богданському лісництві, лісівники разом […]