Вихованець Закарпатського «Динамо» Василь Гумен став чемпіоном світу з фехтування

5 років ago admin 0


17-річний ужгородець Василь Гумен, який є вихованцем Закарпатської школи фехтування товариства «Динамо», виборов золоту медаль на Чемпіонаті світу з фехтування серед юніорів та юнаків, який проходив у Польщі.


На адресу начальника ГУНП в Закарпатській області полковника поліції Романа Стефанишина, який одночасно є і головою обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України, надійшов лист-подяка за підписом т.в.о. першого заступника голови товариства «Динамо» України Євгена Крисова.


-Фізкультурно-спортивне товариство «Динамо» України щиро вітає вас з вдалим виступом спортсмена-динамівця Василя Гумена – представника Закарпатської обласної організації товариства, на Чемпіонаті світу з фехтування серед юніорів та юнаків, який проходив з 6 до 14 квітня 2019 року в польському місті Торунь. Василь Гумен виборов золоту нагороду у фехтуванні на шаблях серед юнаків.


Сподіваємось на подальшу плідну співпрацю з розвитку фізичної культури і спорту серед працівників, військовослужбовців правоохоронних органів та членів ФСТ «Динамо» України. Бажаємо нових успіхів, – йдеться у листі.


17-річний ужгородець Василь Гумен є вихованцем обласної комплексної дитячо-юнацької спортивної школи «Динамо». Тренує юного фехтувальника тренер Сергій Горецький.


До слова, це перша за роки Незалежності України «золота» медаль на чемпіонатах світу вихованців «Динамо» Закарпаття.