У Перечинському лісгоспі вже майже завершено весняну лісокультурну кампанію

5 років ago admin 0

Весна для працівників лісового господарства відповідальний і насичений період. Адже, окрім охорони лісу, проведення повсякденних лісогосподарських заходів, активізується дуже важливий напрямок діяльності — посадка лісу.

В Перечинському лісгоспі вже майже завершено весняну лісокультурну кампанію. На зрубах минулих років проводиться посадка лісових культур та сприяння природньому поновленню із вводом недостаючих порід.

Вже цієї весни лісівниками, спільно із небайдужими до природи громадянами висаджено на площі 42,8 гектар молодих деревцят, з них посадка лісових культур – 6,1 га, сприяння природньому поновленню – 36,7 га.

Повністю завершили весняні лісокультурні роботи такі лісництва ДП «Перечинський лісгосп»:

Лісництво «Шипот» провели посадку лісових культур на площі 1,7 га, сприяння природньому поновленню – 11,7 га;

Перечинське лісництво створили лісові культури площею 1,1 га, сприяння природньому поновленню – 6,8 га;

Порошківське лісництво висадили лісові культури на площі 0,9 га, сприяння природньому поновленню – 7,7 га;

Тур’я-Реметівське лісництво створено лісових культур площею 0,8 га, сприяння природньому поновленню – 1,0 га.

На території лісового фонду Турянського лісництва створено 1,6 га лісових культур. Проведено сприяння природньому поновленню в лісфонді Дубриницького лісництва на площі 8,6 га та Турицького лісництва – 0,9 га. Невдовзі і ці три лісництва виконають плани по створенню молодих лісів.

ДП «Перечинський лісгосп» висловлює щиру подяку всім учасникам акцій з посадки лісу за небайдужість до такої потрібної і благородної справи!

Завдячуючи відданості лісівників своїй справі лісистість України щороку зростає! А нові ліси – це майбутнє нашої країни.

Весна для працівників лісового господарства відповідальний і насичений період. Адже, окрім охорони лісу, проведення повсякденних лісогосподарських заходів, активізується дуже важливий напрямок діяльності — посадка лісу. В […]