В Закарпатті інспектор Держпраці спілкувалася із виноградівськими студентами-електромонтерами щодо охорони праці

2 роки ago admin 0

Розалія Федоришин, головний державний інспектор відділу нагляду в будівництві, енергетиці машинобудуванні, котлонагляді та на виробництвах і об’єктах підвищеної небезпеки Управління Держпраці, провела семінар першокурсникам ВПУ № 34 у місті Виноградів.

Превентивний захід орієнтований на студентів-електромонтерів та викладачів вищезгаданого навчального закладу. Інформаційна бесіда була на тему охорони праці, обговорювали організаційні питання безпеки та захисних засобів при виконанні практичних робіт.

Посадовиця Управління наголосила, що для виявлення несправностей обладнання АЗК та своєчасного їх усунення, обслуговуючий персонал повинен щозміни перевіряти технологічне обладнання. Адже тільки завчасна перевірка  зможе  забезпечити право на здорові та безпечні умови праці.

Також Розалія Федоришин нагадала, що запорука успіху в мінімізації виробничого травматизму – це визначення і усунення ризиків та безперечне дотримання вимог законодавчих та інших нормативно-правових актів з охорони праці.

Інспекторка додала, що з рекомендаціями «Як працювати безпечно», можна ознайомитися  на інформаційному порталі Держпраці https://pratsia.in.ua/safe_work.php