У День Святого Миколая відбулося запалення вогнів головної новорічної ялинки Закарпаття

5 років ago admin 0

Cьогодні, 19 грудня, у День Святого Миколая в Ужгороді на площі Народній відбулося яскраве дійство запалення вогнів головної ялинки області.

Студенти Ужгородського коледжу культури і мистецтв та актори Закарпатського академічного обласного театру ляльок «БАВКА»  у національних костюмах та костюмах казкових персонажів додавали гарного настрою. І щоб малеча не змерзла на морозі, провели танцювальний флешмоб, танець-гру «Руханка» з діточками, які приїхали на свято, а таких тут зібралося понад 400 дівчаток і хлопчиків з різних міст і сіл Закарпаття.  Та найбільше дітвора зраділа появі янголам та Святому Миколаю.

Радість свята розділили з учасниками дійства голова облдержадміністрації  Геннадій Москаль, його заступник Ярослав Галас, заступник голови облради Петро Грицик та ін.

Геннадій Москаль привітав усіх із Днем Святого Миколая та прийдешнім новоріччя, побажав здійснення мрій  та дав команду запалити вогні святкової ялинки. Велична красуня засіяла яскраво й веселково, де виблискували гірлянди‒ бурульки, флешовані вогники і «падаючий сніг» ‒ усього півтисячі іграшок. І, звісно, головна прикраса –  різдвяна зіронька, бо ж як без неї.

Відтак дітвора відвідала новорічну виставу «Дві Снігуроньки і один Новий рік» у Закарпатському академічному обласному українському музично-драматичному театрі імені братів Юрія-Августина та Євгена Шерегіїв ,  інші цікаві заходи.

   Прес-служба облради

DSC_1236
DSC_1226
DSC_1229
DSC_1231
DSC_1235
DSC_1247
DSC_1250
DSC_1254
DSC_1256