Правила експлуатації систем газопостачання обговорили з дирекцією шкіл та комунальниками

5 років ago admin 0

Шкільні котельні Хуста перейшли на режим сезонної зупинки. У зв’язку з цим головний державний інспектор відділу нагляду в будівництві, енергетиці, машинобудуванні, котлонагляді та на виробництві і об’єктах підвищеної небезпеки Управління Держпраці у Закарпатській області Людвіг Андращук провів у кількох хустських навчальних закладах заходи превентивного характеру, головна мета яких запобігти виникненню нещасних випадків та забезпечити дотримання вимог Правил безпеки систем газопостачання.

Зокрема, працівникам КП «Хусттепло», яке обслуговує шкільні котельні, та представникам дирекції і відповідальним особам були роз’яснені основні вимоги правил експлуатації систем газопостачання у період сезонної  зупинки котелень. Посадовець Управління Держпраці вказав на необхідність встановлення інвентарної заглушки  за перекритим краном та залишення у цей час кранів газопроводів  безпеки відкритими.

Водночас з керівниками кількох шкіл Людвіг Андращук обговорив план заходів, що проводитимуться  у рамках відзначення Всесвітнього дня безпеки і гігієни праці 28 квітня.