У рамках акції «Майбутнє лісу у твоїх руках» понад 70 школярів Виноградівщини садили ліс

5 років ago admin 0

Щороку до Міжнародного дня лісів за ініціативи Державного агентства лісових ресурсів України стартує акція з посадки лісу «Майбутнє лісу у твоїх руках».

Понад 70 учнів Теківської, Шаланківської, Оноцької, Веряцької, Підвиноградівської, Широківської, Тисобикенської, Виноградівської шкіл №1 та №8 взяли участь у цьогорічній акції, яку провів Виноградівський лісгосп.

До дітей та вчителів приєдналось керівництво Виноградівської районної державної адміністрації та голова Шаланківської сільської ради.

Спільно учасники акції висадили 1000 саджанців дуба звичайного у кварталі 20 виділ 22 Шаланківського лісництва. Доповнення лісових культур дуба звичайного проводилось на площі 0.9га, де восени було посіяно 67.5кг жолудя.

Мета акції полягає у приверненні уваги суспільства до питань екології та відтворення лісів, популяризація дбайливого ставлення до природи серед молодого покоління, а також залучення населення до активних дій щодо збереження та відновлення екосистем у цілому.

Як бачимо, з кожним разом до акції долучаються все більше охочих, а отже – лісівники йдуть у вірному напрямку!

Щороку до Міжнародного дня лісів за ініціативи Державного агентства лісових ресурсів України стартує акція з посадки лісу «Майбутнє лісу у твоїх руках». Понад 70 учнів Теківської, […]