Питання щодо роботи Воловецької філії Закарпатського ОЦЗ по сприянню у працевлаштуванні особам, звільненим з місць позбавлення волі, розглянуто на засіданні спостережної комісії РДА

5 років ago admin 0

19 березня під керівництвом заступника голови районної державної адміністрації Понзеля І. М. відбулось засідання спостережної комісії райдержадміністрації, на якому розглянуто питання щодо роботи Воловецької філії Закарпатського обласного центру зайнятості по сприянню у працевлаштуванні особам, звільненим з місць позбавлення волі.

Директор Воловецької філії Закарпатської ОЦЗ І. І. Ряшко, інформував, що протягом 2018 року до районної філії звернулась одна особа, яка була звільнена з місць позбавлення волі та якій було видано направлення на працевлаштування.  Ознайомив присутніх з процедурою працевлаштування таких осіб та наголосив на важливості співпраці відповідних служб у сфері ресоціалізації засуджених.

Начальник Воловецького районного сектору з питань виконання кримінальних покарань та пробації І.М. Гафинець інформував, що  з метою досягнення позитивних змін у поведінці суб’єктів пробації 11 червня 2018 року Міністерством юстиції України підписано два накази за № 1797/5 „Про затвердження пробаційних програм для неповнолітніх суб’єктів пробації” та № 1798/5 „Про затвердження пробаційних програм для повнолітніх суб’єктів пробації”.

За результатами засідання членами спостережної комісії прийнято відповідні рішення.

19 березня під керівництвом заступника голови районної державної адміністрації Понзеля І. М. відбулось засідання спостережної комісії райдержадміністрації, на якому …