Навчальні тренінги для кадрових служб ЗП(ПТ)О області

5 років ago admin 0

kadry

Упродовж лютого 16 інспекторів з кадрів, методистів та заступників з навчально-виробничої роботи з 14 закладів професійної (професійно-технічної) освіти області взяли участь у тренінгах щодо роботи з електронною базою даних „Кадрове забезпечення педагогічними працівниками ЗП(ПТ)О Закарпатської області”, розробленою методистами навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Закарпатській області.

Зміст навчальних тренінгів передбачав ознайомлення з роботою у СУБД Microsoft Access, структурою, інструментами для якісного та кількісного аналізу та вимогами щодо ведення обліку педагогічних кадрів за допомогою електронної бази даних. Учасники виконували практичні завдання з введення, редагування, пошуку та відбору даних за критеріями, а також отримали консультації щодо впорядкування інформації відповідно до нормативних документів.

Упровадження електронної бази даних сприятиме підвищенню ефективності роботи кадрових та методичних служб з метою покращення обліку та аналізу кадрового забезпечення педагогічними працівниками закладів професійної (професійно-технічної) освіти області.