Із Днем працівників освіти!

5 років ago admin 0

301c90f4110a80b9621c70c982913da3 den uchitelya 8

Осінь неквапливо, пробуджуючи нас туманно-сонячними вітряними ранками, зігріваючилагідними теплими днями, принесла відрізок часу, сповнений новими завданнями, звершеннями та святами.

У перші дні жовтня із професійним святом вітають людей найшляхетнішої професії, потужну освітянську громаду. Педагог – це поводир, який веде маленького і невпевненого учня у Всесвіт життя, мережачи нові узори шляху.

Чи думає вчитель, ким стане цей маленький розбишака, тихий пустун, мрійник або непосидючий вертун?Він просто ніжно і бережно веде, розповідаючи, навчаючи, вірячи і люблячи. Скільки його учнів стали героями, керманичами, воїнами, винахідниками, лікарями, Людьми, які роблять добро і вірять у справедливість, будують свою країну, захищають її суверенітет.

Кожен із нас пам’ятає особливого Вчителя, який відкрив зірковий простір –дорогу життя, подарував віру в себе, навчив віддавати найцінніше, робити добро і вірити в прекрасне.

Шановні педагоги! Нехай ентузіазм та завзятість вас не покидають, творчість, професіоналізм примножується, а фахова майстерність вдосконалюється. Мирного неба, професійного злету, життєвих перемог. Живіть, працюйте і творіть в ім’я нашої єдиної і незалежної України!