Розпочалася реєстрація для участі в ЗНО

5 років ago admin 0

Учора, 5 лютого, розпочалася реєстрація для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні-2019, яка триватиме до 25 березня.

За інформацією управління освіти Ужгородської міської ради, до 18 березня проходитиме реєстрація на державну підсумкову атестацію (ДПА) у формі ЗНО. Комплекти реєстраційних документів учнів (слухачів, студентів) для проходження ДПА у формі ЗНО надсилають керівники закладів освіти. До 25 березня залишається час для внесення змін до реєстраційних даних.

Випускники старшої школи закладів загальної середньої освіти ДПА у формі ЗНО проходять із таких предметів:

– українська мова і література (українська мова);

– математика або історія України);

– один із навчальних предметів (за вибором учня).

Учні/студенти закладів професійної/вищої освіти, які завершують здобуття повної загальної середньої освіти, складають із таких предметів:

– українська мова і література (українська мова),

– математика або історія України (за вибором учня).

Для реєстрації необхідні такі документи та матеріали:

– копія паспорта,

– дві однакові фотокартки 3Х4см,

– реєстраційну картку можна сформувати самостійно, скориставшись спеціальним сервісом на сайті Українського центру оцінювання якості освіти.

Комплект реєстраційних документів потрібно подати особі, відповідальній за реєстрацію в закладі освіти, в якому навчається учень/студент.

На запит учасників завдання сертифікаційних робіт із шістьох предметів перекладатимуться кримськотатарською, молдовською, польською, російською, румунською та угорською мовами.

В управлінні освіти Ужгородської міської ради звертають увагу, що процедура реєстрації дещо відрізняється залежно від того, чи проходитимете ви ДПА у формі ЗНО. Так, випускники минулих років зможуть самостійно зареєструватися і надіслати комплект реєстраційних документів до регіонального центру.