За заявою управління ДАБК Ужгородської міської ради про самовільне будівництво на вул.Підградській, 40 прокуратура відкрила кримінальне провадження

5 років ago admin 0

Ще у серпні-жовтні 2018 року працівники управління державного архітектурно-будівельного контролю Ужгородської міської ради провели позапланову перевірку достовірності даних, наведених у повідомленні про початок виконання підготовчих робіт, а також перевірку виконання вимог припису на об’єкті «Реконструкція з надбудовою та прибудовою власних нежитлових приміщень під приміщення комерційного призначення» по вул. Підградській, 40 в м.Ужгород».

На об’єкті виявили порушення вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності, будівельних норм, стандартів і правил і склали акт, протоколи про адміністративне правопорушення, приписи про усунення порушення вимог законодавства.

Оскільки у замовників (гр. Жолтані М.І. та гр. Сільваші В.М.) немає дозвільних документів, які дають право на будівельні роботи на цьому об’єкті, а також виявлено порушення, унаслідок яких виникає правова відповідальність за самочинне будівництво, управління ДАБК направило до Ужгородської місцевої прокуратури повідомлення про самовільне будівництво. За цим повідомленням прокуратура розпочала кримінальне провадження.