Графік особистого прийому громадян керівництвом Закарпатської облради на 2019 рік

5 років ago admin 0

Відповідно до вимог чинного законодавства та для забезпечення належного розгляду звернень жителів нашого краю, створення умов для відкритого спілкування з ними голова облради Михайло Рівіс підписав розпорядження «Про графік особистого прийому громадян» керівництвом облради на 2019 рік. 

Так, очільник облради Рівіс Михайло Михайлович прийматиме  краян з особистих питань першого четверга щомісяця, перший заступник голови облради Борто Йосип Йосипович – третьої середи щомісяця, заступник голови облради Петро Васильович Грицик – другої середи щомісяця.

Прийом громадян проводитиметься за адресою: м.Ужгород, пл. Народна, 4, обласна рада, кабінет 139, з 10.00 до 13.00 години (тел. 61-31‑40, 61-49-65).

Довідково: Громадянам, які звертатимуться з питань надання їм одноразової матеріальної допомоги, необхідно написати заяву, де  вказати причину звернення, та подати: ксерокопію документу, що засвідчує особу заявника та адресу його місця проживання; ксерокопію довідки про присвоєння ідентифікаційного коду (крім осіб, які через свої релігійні або інші переконання відмовилися від ідентифікаційного коду);  ксерокопію одного з документів (пенсійного посвідчення, посвідчення інваліда, ветерана війни чи праці тощо), що посвідчує його статус (за наявності); акт обстеження матеріально-побутових умов заявника або довідку про стан здоров’я (виписку з історії хвороби) та необхідність лікування громадянина, а для внутрішньо переміщених осіб – довідку про свій статус;  інші документи, що підтверджують обставини, для надання соціальної підтримки (за наявності).

        Прес-служба Закарпатської облради