Рятувальники Закарпаття відзначають професійне св’ято

6 років ago admin 0

         alt 17 вересня 2018 року на площі Народній у м. Ужгороді відбулось зібрання з нагоди св’яткування Дня рятувальника. На площі міста біля пам’ятника Шевченка  вишикувались ті, які кожен день роблять свою справу, ризикуючи власним життям та рятуючи інші життя та майно.

Привітати зі св’ятом рятувальників завітали голова Закарпатської облдержадмі-ністрації, представники обласного та місцевих органів самоврядування, військовослужбовці, правоохоронці та інші поважні особи.

Спочатку, присутнім зачитали вітання Голови Державної служби України з  надзвичайних ситуацій Миколи Чечоткіна, далі зі словами привітання виступив голова Закарпатської облдержадміністрації Геннадій Москаль, у своєму виступі він подякував всім рятувальникам за їхню нелегку службу та наголосив, що за час його перебування на посаді голови ОДА- це єдина служба до якої немає питань.

 Невід’ємною частиною урочистостей стало нагородження грамотами та відзнаками кращих рятувальників області. За високі показники в службовій діяльності, сумлінне виконання посадових обов’язків, проявлену самовідданість та вірність було заохочено кращих працівників підрозділів УДСНС та службовців області, присвоєно чергові звання, вручено почесні грамоти та подяки, не забули і за Іршавчан, звання полковника цивільного захисту присвоєно Мошколі І.О., нагрудний знак «За службу Державі» отримав начальник ДПРЧ-5 Данканич В.В., почесними грамотами обледержадміністрації відзначено провідного інспектора відділу цивільного захисту райдержадміністрації Химинця Ю.Ю. та т.в.о. начальника Іршавського РВ УДСНС у Закарпатській області Сокача В.Ю.

На завершення заходу відбулася презентація зразків сучасної рятувальної техніки: пожежні та аварійно-рятувальні автомобілі, піротехнічний автомобіль та інші спецзасоби, які є на озброєнні  в підрозділах УДСНС України у Закарпатській області.

 

 


 


 alt

 


Відділ цивільного захисту управління

містобудування та архітектури, транспорту, мережі

автомобільних доріг, житлово-комунального господарства, 

інфраструктури Іршавської державної дміністрації