Школярів Іршави надзвичайники вчили правилам пожежної та техногенної безпеки

5 років ago admin 0

16 січня, до Іршавських ЗОШ І-ІІІ ст. № 1 та №2 завітали представники Іршавського равідділу У ДСНС України у Закарпатській області, щоб розповісти школярам про правила дотримання пожежної та техногенної безпеки у повсякденному житті.

Зокрема, курсант Львівського державного університету безпеки життєдіяльності Василь Лендєл, який зараз практикується у місцевому рятувальному підрозділі, детально розповів підростаючому поколінню про те чого не слід робити у побуті, чи в громадських місцях, щоб не наражати себе на небезпеку виникнення пожежі, або ж іншої небезпечної ситуації, приміром, при виявленні вибухонебезпечних предметів.  

За допомогою наочної агітації, також ознайомив учнів з правилами безпечного опалювання житла й експлуатації електрообладнання та попередження травмування й загибелі людей на пожежах. Особлива увага старшокласників акцентувалася на небезпеці отруєння чадним газом.

Окрім цього майбутні абітурієнти мали змогу довідатися ддетальну інформацію  про умови та правила вступу до вищих начальних закладів ДСНС України.

Учням також були роздані тематичні листівки.

У ДСНС України у Закарпатській області

IMG_20190116_122621.jpgIMG_20190116_130113.jpg