Воєнний стан в дії: на Закарпатті проведуть навчальні збори резервістів

5 років ago admin 0

Закарпатський обласний військовий комісаріат закликає при отриманні повідомлення негайно з’явитися до військових комісаріатів за місцем проживання

Як зазначають військові, додаткові навчальні збори з резервістами оперативного резерву першої черги проведуть на виконання вимог Директиви Генерального штабу Збройних Сил України.

— Закликаємо краян, які приписані до оперативного резерву першої черги при отриманні повідомлення негайно з’явитися до військових комісаріатів за місцем проживання. Незалежність нашої держави залежить тільки від нас самих! — зазначають у прес-службі Закарпатського обласного військового комісаріату.

Нагадаємо, у понеділок, 26 листопада, на екстреному засіданні Верховної ради було прийнято рішення про запровадження воєнного стану, за яке проголосували 276 нардепів.

Воєнний стан ввели на 30 днів у 10 областях України — Вінницька, Луганська, Миколаївська, одеська, Сумська, Харківська, Чернігівська, Херсонська та внутрішні води.

Воловецький РВК

Закарпатський обласний військовий комісаріат закликає при отриманні повідомлення негайно з’явитися до військових комісаріатів за місцем проживання Як зазначають військові, …