Вітаємо вогнеборців з Днем пожежної охорони!

4 роки ago admin 0

Шановні вогнеборці! У день Вашого професійного свята дозвольте привітати Вас, працівників мужньої та самовідданої професії!

Важко переоцінити внесок пожежної служби у справу захисту життя та здоров’я громадян, збереження національного багатства, лісів і довкілля від нещадної вогняної стихії. Аби відвернути неминучу трагедію, професіонали-пожежники разом із лісівниками не вагаючись кидаються у вогонь. За готовність у будь-яку хвилину прийти на допомогу, героїзм і відвагу ви здобули глибоку повагу і шану жителів області. А тисячі успішно ліквідованих пожеж і врятованих із вогню людей – це, мабуть, найкраще підтвердження особливої важливості та благородності вашої професії.

Висловлюю вам глибоку вдячність за мужність, вірність обов’язку та бойову готовність у будь-який час до боротьби з великою трагедією.

Щиро бажаємо усім, хто присвятив своє життя професії вогнеборця, міцного здоров’я, щастя і добра, життєвої енергії, незборимої волі й стійкості духу, витримки і мужності у справі служіння державі та народу України. Нехай злагода та достаток завжди панують у Ваших оселях, а праця сторицею повертається здоров’ям, щастям та добром.

Лісівники Закарпаття!

Шановні вогнеборці! У день Вашого професійного свята дозвольте привітати Вас, працівників мужньої та самовідданої професії! Важко переоцінити внесок пожежної служби у справу захисту життя та здоров’я […]