Запрошуємо на роботу молодих спеціалістів!

2 роки ago admin 0

Днями керівництво державного підприємства «Хустське ЛДГ» провело зустріч зі студентами Закарпатського лісотехнічного фахового коледжу, запросивши молодих спеціалістів на роботу у лісодослідне господарство.

Під час знайомства зі студентами, директор ДП Юрій Сойма детально розповів про специфіку роботи в галузі, ознайомив з умовами праці, рівнем заробітної плати й запросив до співпраці:

💬 «Лісотехнічний коледж дає сильну професійну базу знань для подальшої роботи в лісовій галузі. Це доказано багатьма нашими лісівниками, які навчались тут і роками працюють в державних підприємствах Закарпатського ОУЛМГ: всі вони- професіонали своєї справи! Двері нашого лісового господарства завжди відчинені для молоді, яка готова працювати та здобувати нові знання безпосередньо на практиці й не боїться нових викликів»,- зазначив директор ДП «Хустське ЛДГ» Юрій Сойма.

Днями керівництво державного підприємства «Хустське ЛДГ» провело зустріч зі студентами Закарпатського лісотехнічного фахового коледжу, запросивши молодих спеціалістів на роботу у лісодослідне господарство. Під час знайомства зі […]