“Міжнародна Амбасада жінок-підприємців” ініціює зустріч із представниками бізнесу Закарпаття

5 років ago admin 0

На адресу голови облради Михайла Рівіса надійшов лист від амбасадорки  ”Міжнародної Амбасади жінок-підприємців” Ганни Крисюк, в якому йдеться про те, що авторка хоче презентувати міжнародну українсько-угорську консалтингову компанію «East West Mentor UA». Команія відкрилася в Україні цьогоріч з метою налагодження експортно-імпортних бізнес-відносин між  Україною та Угорщиною.

Далі йдеться про те, що власниками компанії є угорський бізнес, представник ТППУ в Угорщині і віднедавна – Почесний консул України в місті Шіофок  (Угорщина) Zoltán Horváth та “Міжнародна Амбасада жінок-підприємців”.

У своїй діяльності згадана компанія бере за основу налагодження дружніх і взаємовигідних відносин у різних сферах між Україною та Угорщиною,  тісної взаємодії і співпраці на рівні міст і областей двох братніх країн, максимальне сприяння залученню угорських інвестицій в Україну.

«Будемо вдячні за подальшу взаємодію і співпрацю, можливість зустрічі  із вами та представниками  бізнесу вашого регіону, які зацікавлені  експортувати свою продукцію, товар, вироби в Угорщину чи Європу та хотіли б мати бізнес-партнерів чи інвесторів з європейських країн.

Ми віримо, що наша плідна співпраця стане запорукою успіху у розвитку міжнародних відносин між Україною та Угорщиною, сприятиме залученню інвестицій і пошуку нових партнерів  задля добра двох сусідніх народів», – наголошується в листі.

Прес-служба Закарпатської облради