Конкурс про створення офіційного туристичного бренду (логотип та гасло) Іршавського району продовжено

5 років ago admin 0

 

altЗ метою просування регіонального туристичного продукту та популяризації туристичного потенціалу району на вітчизняному та міжнародному туристичних ринках на Іршавщині було оголошено конкурс  «Про створення офіційного туристичного бренду (логотип та гасло) Іршавського району»

 

 

Відповідно до Розпорядження голови Іршавської районної державної адміністрації та голови Іршавської районної ради 13.08.2018  3 та згідно з Умовами конкурсу термін подання конкурсних робіт для участі у конкурсі продовжено до 6 квітня 2019 року.

Конкурс проводиться у три етапи.  Перший етап передбачає відбір конкурсною комісією трьох конкурсних робіт фіналістів. Кінцевий термін подання конкурсних робіт  6 квітня 2019 р. Другий етап передбачає громадську оцінку конкурсних робіт, відібраних на першому етапі. Третій етап – визначення конкурсною комісією переможця конкурсу. Конкурсні роботи надсилаються або подаються на розгляд в електронному вигляді за адресою: 90100, пл. Народна, 1, м. Іршава, відділ культури і туризму Іршавської райдержадміністрації та на електронну адресу 
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду
.

     Детально з умовами конкурсу «Про створення офіційного туристичного бренду ( логотип та гасло) Іршавського району» можна ознайомитись на сайті Іршавської райдержадміністрації,  районної ради та за посиланнями у даній статті. 

Не перший рік провідні експерти, маркетологи і туризмознавці стверджують що  туристична галузь зможе вивести економіку краю на передові позиції в Україні. Саме тому створення туристичного бренду (логотип  та гасло)  допоможе популяризувати та просунути регіональний туристичний продукт на вітчизняному та міжнародному ринках. Зрозуміло, що за цих обставин  ідея створення туристичного бренду району, де будуть представлені туристичні особливості краю заслуговує на поширення. Бренд ( логотип та гасло) повинен застосовуватися на туристичній, рекламній продукції, різних сувенірних виробах, служитиме знакуванню об’єктів туристичної галузі району. Водночас у пригоді вона має бути на презентаційних, виставкових заходах, при проведенні культурно-масових подій, зокрема фестивалів, концертів, ярмарок, виставок.

Природа Іршавщини багата не тільки яскравими краєвидами та унікальними ландшафтами, а й історико-культурними та  археологічними пам’ятками. Природньо-ресурсний та історико-культурний потенціал в поєднанні з вигідним географічним розташуванням  в центрі Закарпаття є достатньо вагомою причиною розвитку туристичної галузі нашого краю. 

Отже, кожен бажаючий зможе долучитися до створення туристичного бренду та власними руками творити історію краю.