Відбувся семінар-навчання на тему «Сільський туризм: з чого розпочати та як досягнути успіху»

5 років ago admin 0

8 листопада 2018 року в залі засідань районної державної адміністрації  відбувся семінар-навчання на тему «Сільський туризм: з чого розпочати та як досягнути успіху», організований департаментом економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації.

Участь в заході взяли власники приватних садиб району та бажаючі займатися сільським туризмом в майбутньому.

Зі вступним словом до присутніх звернулися заступник голови районної державної адміністрації Понзель І. М. та заступник директора департаменту – начальник управління туризму та курортів департаменту економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації Когуч Л. В.

Тренер семінару  Богдан Дмитрович Пранничук ознайомив присутніх з правовими підставами надання послуг з тимчасового проживання та харчування в садибах сільського та агро-туризму, сучасними тенденціями розвитку сільського туризму та основами планування діяльності  щодо організації такого туризму.

Про Європейський досвід ведення та розвитку сільського та агротуризму, категоризацію і стандартизацію агротуристичних об’єктів і сільського туризму розповів Павло Анатолієвич Горішевський – голова Івано-Франківської обласної Спілки сприяння розвитку сільського зеленого туризму в Україні.

На завершення заходу всім учасникам було вручено сертифікати, які підтверджують участь у семінар-навчанні та методичні рекомендації зі створення і функціонування сільських садиб.

Flickr Album Gallery Powered By: Weblizar

8 листопада 2018 року в залі засідань районної державної адміністрації  відбувся семінар-навчання на тему «Сільський туризм: з чого розпочати та …