Мінкультури оголошує конкурс на здобуття премії ім.Л.Ревуцького у 2019 році

5 років ago admin 0

LRПремія ім.Л.Ревуцького присуджується щороку за досягнення молодих композиторів і виконавців (віком до 35 років) у сфері професійного композиторського та виконавського мистецтв. 

На здобуття премії за напрямом композиторська творчість висуваються завершені музичні твори в жанрі академічного музичного мистецтва (оперний, балетний, кантатно-ораторіальний, симфонічний, вокально-хоровий, камерно-інструментальний тощо), які були написані й оприлюднені (виконані) протягом останніх трьох років, але не пізніше ніж за місяць до їх висування на здобуття премії.

За напрямом концертно-виконавське мистецтво на здобуття премії висуваються концертні програми у сфері академічної музики, які створені (виконані) професійними виконавцями протягом останніх трьох років, але не пізніше ніж за місяць до їх висування на здобуття премії.

Пропозиції щодо претендентів вносяться до Міністерства культури України творчими спілками, вищими навчальними закладами культури і мистецтва, театрально-видовищними закладами, мистецькими колективами до 2 січня. Деталі – за посиланням