Актори обласного театру драми та комедії подарували закарпатцям свій "Кришталь душі"

5 років ago admin 0

Атріум будівлі Закарпатської облдержадміністрації та облради знову перетворився на головний арт-хол краю. Вчора, 28 грудня, там оселився театр.

Театралізований концерт “Кришталь душі” презентували артисти Закарпатського обласного театру драми та комедії (м.Хуст). Завдяки звуку, світлу, декораціям, костюмам дійство видалося видовищним, а неперевершена гра акторів, і не лише гра, але й співи, декламування, танці – перетворили захід на справжнє свято мистецтва.

“Ми довго думали над назвою й темою театралізованого концерту, в підсумку нам їх підказала душа, – розповів директор і художній керівник театру Василь Снітар. – Твори, які ми відтворили на сцені, обрані не випадково. Завдяки їм люди старшого покоління можуть відчути себе молодшими, пригадати перше кохання… Для публіки намагалися створити щось радісне й емоційне, ніжне та зворушливе. Театралізоване дійство розкрило усі таланти наших артистів, багато з яких мають неабиякі музичні й вокальні здібності. Над постановкою працювали кожного дня і дуже переживали. Раді, що все так схвально сприйняли глядачі”.