Стартували обласні змагання на звання «Кращий пожежний-рятувальник» за міжнародним форматом «FIREFIGHTER COMBAT CHALLENGE»

5 років ago admin 0

alt

   Сьогодні, 30 жовтня, на території ДПРЧ-5 (м. Іршава) Управління ДСНС України у Закарпатській області стартували обласні змагання на звання «Кращий пожежний-рятувальник» за міжнародним форматом “FIREFIGHTER COMBAT CHALLENGE“. 

   Головною метою проведення змагань є підвищення рівня майстерності та оперативної готовності до дій за призначенням також підвищення фізичного рівня особового складу пожежно-рятувальних підрозділів.

   Вітали учасників змагань начальник Управління ДСНС України у Закарпатській області, полковник служби цивільного захисту  Роман Гудак, заступник голови Іршавської РДА Іван Мошкола, провідний інспектор відділу з питань цивільного захисту управління містобудування та архітектури, транспорту, мережі автомобільних доріг, житлово-комунального господарства, інфраструктури РДА Юрій Химинець, заступник начальника з реагування на надзвичайні ситуації Управління ДСНС України у Закарпатській області, полковник служби цивільного захисту Дмитро Лешко.
Начальник Управління ДСНС України у Закарпатській області Роман Гудак  повідомив, що вправи, які виконуються під час змагань допоможуть бійцям ДСНС розвинути не лише фізичну силу, витривалість та швидкість а й оперативно зоорієнтуватися на місці виникнення надзвичайної пригоди та правильно приймати рішення у будь-якій екстремальній ситуації.

    Звертаючись до присутніх, заступник голови Іршавської РДА Іван Мошкола побажав усім успіхів у поєдинках та зауважив, що щоденна служба вогнеборців наближена до бойових умов і вимагає від них неабиякої витривалості. «Переконаний, ці змагання стануть ще одним підтвердженням готовності пожежників прийти на допомогу людям» –сказав Іван Іванович.

alt

alt

 

alt

 

alt

 

alt

alt

alt

 

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

 

alt

 

alt

 

alt

 

alt