Управління освіти Ужгородської міської ради оголошує конкурс на заміщення  вакантної  посади:

6 років ago admin 0

директора Державного навчального закладу «Ужгородський центр професійно-технічної освіти» (м. Ужгород, вул. Сергія Мартина, 3) з посадовим окладом 5 286 грн.

Вимоги до кандидатів: громадянин України, володіння державною мовою, вища освіта ступеня не нижче магістра (спеціаліста), стаж педагогічної роботи не менше трьох років, роботи на керівних посадах системи професійної технічної освіти не менше 3 років, організаторські здібності, фізичний і психічний стан якої не перешкоджає виконанню професійних обов’язків.

Перелік документів, які необхідно подати для участі  в конкурсному відборі:

– заяву на участь у конкурсному відборі;

 – особовий листок з обліку кадрів за формою П-2 ;

 – дві фотокартки розміром 4 х 6 см;

 – копії документів про освіту, підвищення кваліфікації;

 – копію документа, який посвідчує особу;

 – копію ідентифікаційного номера платника податку;

– інформацію про досвід роботи з управління підприємствами, установами, організаціями або аналогічної діяльності;

 – програму розвитку професійної (професійно-технічної) освіти (стратегія розвитку на 5 років);

 – згоду на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних».

Відповідальність за достовірність поданих документів несе заявник.

Особи можуть подавати додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня (характеристики, рекомендації, наукові публікації тощо).

Кандидати подають документи, особисто, з дня опублікування  оголошення 24.10.2018 р. по 24.11.2018 р.) до відділу кадрів управління освіти за адресою: м. Ужгород, пл. Жупанатська, 3,  у робочі дні з 8.30 до 12.30.

Засідання конкурсної комісії відбудеться  в приміщенні малого залу Ужгородської міської ради відповідно до розпорядження міського голови.

Конкурсний відбір здійснюється відповідно до Положення про конкурс на посаду керівника закладу професійної (професійно-технічної) освіти, які фінансуються з бюджету Ужгорода, затвердженого рішенням XXVIIII сесії міської ради VII скликання від 11.10.2018 № 1290 (http://rada-uzhgorod.gov.ua/rada_docs/1290-vid-11-10-2018-pro-zatverdzhennya-polozhennya-pro-upravlinnya-osvity-polozhen-pro-konkurs-na-posadu-kerivnykiv-zakladiv-osvity-mista-ta-likvidatsiyu-tsentralizovanoyi-buhgalteriyi-2).

За додатковою інформацією звертися  в  управління освіти Ужгородської міської ради (каб. № 7 ), тел. 33222 (відділ кадрів, Семаль Наталія Володимирівна), e-mail: osvita@osvita-uzhgorod.gov.ua.