У районі відзначили День працівників освіти

6 років ago admin 0

alt

5 жовтня вся освітня родина Іршавщини зібралася у районному будинку культури, де відбулися урочистості з нагоди Дня працівників освіти. Відзначення цього свята вже давно стало знаком всенародної шани до тих, хто крок за кроком супроводжує дитину на її життєвому шляху, відкриває світ знань, допомагає порадою та радіє за успіхи своїх вихованців.

 У залі зібрались керівники району, начальник та працівники відділу освіти райдержадміністрації, педагоги, запрошені, гості.
Зі словами вдячності за нелегку, але таку вкрай потрібну педагогічну працю до вчителів звернувся голова райдержадміністрації Олександр Горін.

«Сьогодні ми вшановуємо людей, які присвятили своє життя одній з найважливіших і найблагородніших на землі професій. В образі педагога завжди поєднувалися джерело знань, життєва мудрість, зразок моральності і душевної теплоти. Це люди, які вкладають часточку душі і серця у кожну дитину, хвилюються та співпереживають разом із своїми учнями. Їхня мудрість і великодушність залишається з вихованцями на все життя», – зазначив Олександр Васильович. Керівник району побажав всім освітянам міцного здоров̓я, щирої радості, безхмарних днів, творчої наснаги, нових педагогічних звершень заради рідного краю. 

За багаторічну сумлінну працю, вагомий внесок у розвиток освіти району, високий професіоналізм, педагогічну майстерність та з нагоди професійного свята Дня працівників освіти голова Іршавської РДА Олександр Горін нагородив грамотами райдержадміністрації: методиста районного методичного кабінету Наталію Гозду, педагога-організатора Білківської загальноосвітньої школи IIII ступенів Наталію Зейкан, вчителя початкових класів Доробратівської загальноосвітньої школи IIII ступенів Ірину Павлович, директора Білківської загальноосвітньої школи IIII ступенів Ольгу Попович, директора районного центру позашкільної роботи Івана Терпая, заступника директора Сілецької загальноосвітньої школи IIII ступенів Марію Фельцан, головного спеціаліста відділу освіти райдержадміністрації Ганну Фулитка.

 Радісний, піднесений настрій присутнім на урочистостях створювали виступи танцювальних колективів та солістів району. Розважали освітян і гумористичними номерами, які наповнили зал  особливою атмосферою, глядачі бурхливими оплесками дякували за подарований гарний святковий настрій.

Закінчилося свято, однак ще довго відлунюватимуть у спогадах кожного з його учасників теплі слова привітань під час заходу з побажаннями миру, добра, злагоди та творчих злетів!

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt