Закарпатські рятувальники змагалися з іншими силовиками області у спартакіаді “Динаміада–2018”

5 років ago admin 0

Закарпатська організація фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» щороку організовує та проводить комплексні спортивні змагання з професійно-прикладних, олімпійських та неолімпійських видів спорту. Цьогоріч “Динаміада–2018” проходила вже в шістнадцяте на базі спортивного комплексу “Zinedine”.

До участі в цих змаганнях серед інших запрошуються і рятувальники. Наявність гарної фізичної підготовки для співробітника ДСНС така ж необхідна умова, як і володіння спеціальними професійними знаннями та теоретичними навичками.

У спортивних баталіях прийшли позмагатись 10 команд: представники У ДСНС, ГУ НП Закарпаття, патрульна поліція, У СБУ, дві команди прикордонників, фіскальна служба, Національна гвардія, Управління держспецзв’язку та Апеляційний суд.   

Силовики випробовували себе у турнірах з міні-футболу та волейболу; показували свої швидкісно-силові якості та витривалість в легкоатлетичній естафеті, стріляючи з гвинтівки та перетягуванні канату.

Закарпатським рятувальникам не було рівних у міні-футболі, де вони у фіналі з рахунком 5:1 перемогли команду ГУ НП. Також надзвичайники показали непогані результати і в інших дисциплінах, що дозволило команді Управління ДСНС України у Закарпатській області посісти третє місце в загальнокомандному заліку.

Перемогу святкували ж спортсмени Управління патрульної поліції в Закарпатській області.  А «срібло» вибороли представники Головного управління Національної поліції в Закарпатській області

Переможців змагань нагородили кубками, медалями та грамотами.

Тож, залишається побажати усім учасникам й надалі яскравих перемог та високих спортивних результатів. Так тримати!   1.jpg  2.jpg

3.jpg  4.jpg

 У ДСНС України у Закарпатській області