Лісівники Свалявського держлісгоспу прибирали лісові масиви та узбіччя від сміття

6 років ago admin 0
Цими днями колектив Свалявського держлісгоспу прийшли наводити естетичний лад своїй «другій домівці»: прибирати лісові території та вести інші громадські роботи – так звані суботники.
 
Озброївшись пакетами для сміття, рукавичками та іншим інвентарем для прибирання, за кілька годин активної роботи учасники заходу прибрали лісові масиви та узбіччя доріг від побутових відходів.
 
«Ці фотосвітлини вказують на те, якої шкоди зазнає довкілля від несвідомих громадян. Кинуте обабіч дороги сміття говорить про культуру людей, їх байдужість до майбутнього своїх нащадків. Цей захід ми провели не лише для того, аби навести лад, а й щоб привернути увагу населення до проблеми засмічення лісових масивів», ­­– зазначила головний лісничий Свалявського лісгоспу Вікторія Білоусова.
 
Кожного разу до заходів долучаються і небайдужі громадяни, які прагнуть зробити наш край чистішим та зеленішим. Це й представники громадських організацій, органи влади, засобів масової інформації. Приємно, що любителів природи та гармонії не меншає, а тому суботні клопоти лісівників повністю вдалися.
Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ

Цими днями колектив Свалявського держлісгоспу прийшли наводити естетичний лад своїй «другій домівці»: прибирати лісові території та вести інші громадські роботи – так звані суботники.   Озброївшись […]