Триває реконструкція стадіону “Авангард” в Ужгороді

6 років ago admin 0

На ужгородському стадіоні «Авангард» триває реконструкція легкоатлетичного ядра спорткомплексу. Сьогодні на об’єкті побував міський голова Ужгорода Богдан Андріїв, він також оглянув, як відремонтували роздягальню для юних легкоатлетів.

Наразі демонтували існуюче гумове покриття та асфальтну основу під ним, бетонні перешкоди та бетонне покриття, зробили нові системи канального водовідведення, встановили бордюри по периметру стадіону та обладнання для підведення комунікацій.

Зараз тривають підготовчі роботи для влаштування шару з армованого асфальтобетону під гумове покриття, яке відтак має пройти сертифікацію Міжнародною Асоціацією (ІААF).

Загалом проектом передбачено реконструкцію існуючого легкоатлетичного ядра стадіону відповідно до вимог Міжнародної асоціації легкоатлетичних федерацій (ІААФ) та сертифікатів ІААФ або Федерації легкої атлетики України (ФЛАУ).

Під час реконструкції також мають зробити покриття біля трибун та входів, облаштувати, відповідно до рекомендацій ФЛАУ, легкоатлетичні снаряди: ями для стіпель-чезу, для стрибків у довжину та потрійних стрибків, для стрибків із жердиною, для стрибків у висоту, для метання списа, молота, диска та ядра. Заплановано провести і благоустрій території.

1 of 11