Ужгородський держлісгосп – з надбаннями та «обновками»

6 років ago admin 0
Лісогосподарське підприємство живе та трудиться над своїми одвічними завданнями, які є життєво вагомими складовими для блага суспільства. Лісовідновлення, розведення, догляд, охорона та захист лісу, – такий безперервний рух реальності Ужгородського держлісгоспу.
 
Але, перебуваючи у державі і працюючи для своєї країни, доводиться проходити крізь певні періоди, важкі моменти. Попри складні умови праці та високу соціальну напругу у всіх галузях, Ужгородський держлісгосп працює стабільно, планує та має результати. Ось до прикладу цього літа контора Ужгородського держлісгоспу оновилася.
 
Директор Ужгородського держлісгоспу Василь Кий:
 
– Зараз складний час, непрості умови для кожного працівника лісового господарства, проте стояти на місці не можна, треба діяти, рухатись і таким чином розвиватись. Бо тільки від дії та праці є певні здобутки. Адже під лежачий камінь вода не тече. Працівники мають отримувати гідні зарплати і працювати за гарними столами і в теплі та охайному приміщенні. Відтак цього року уже оновлений дах та виготовлені нові стенди і символіка. Завершені і ремонтні роботи фасаду контори: стіни вже поштукатурені та пофарбовані новим свіжим кольором. Залишилося зробити ремонт у середині. Тож вже скоро контора матиме нове обличчя. Робота лісівника це важка відповідальна праця, але люди, які хочуть трудитися і заробляти – працюють у лісовому господарстві. Таким чином ми з одного боку заохочуємо працівників, які бачать, що для роботи є все необхідне. Тому це непоганий варіант, щоб оживити села Ужгородщини, створити робочі місця для тутешніх жителів. Люди працюють і хочуть мати відповідне заохочення – гарну оплату праці. А у нинішніх умовах зростання цін вона, певно, що має бути належною. З початку року середня заробітна плата становить 10697 гривень. Цьому завдячуємо нашим працівникам, які сумлінно трудяться.
 
Життя плине, тому хочеться змін, оновлення, вони ж з часом і необхідні. Як я вже говорив, цього року почали дещо оновлювати робочі місця, лісництва та адмінбудівлю Ужгородського держлісгоспу. Багато уваги приділено ремонту та будівництву лісових доріг, які мають і соціальне значення. Були такі місця, де суцільне болото, а це – Анталовецьке лісництво. Дорога веде у ліс, проте користуються нею місцеві жителі.
Багато планів, багато роботи і хочеться вірити, що усі вони реалізуються з Божою поміччю і правильним господарюванням. Тому будемо старатися, працювати на благо рідного краю та Батьківщини.
Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ

Лісогосподарське підприємство живе та трудиться над своїми одвічними завданнями, які є життєво вагомими складовими для блага суспільства. Лісовідновлення, розведення, догляд, охорона та захист лісу, – такий […]