Патріотичний квест «Хочемо, щоб усі жили в мирі» відбувся у лісівників Березнянщини

6 років ago admin 0

У перші вересневі дні учні 5 – 7 класів Костринської загальноосвітньої спеціалізованої школи-інтернат ІІ-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням окремих предметів провели патріотичний квест «Хочемо, щоб усі жили в мирі» і вирушили в подорож визначними місцями рідного села.

Шлях до вирішення завдань був захоплюючим і пізнавальним, адже кожна зупинка містила цікаві завдання, до вирішення яких гравці докладали як свої навички, так і розумову активність.

Однією з таких захоплюючих та сповнена несподіванок стала зупинка на території Костринського лісництва. На цій зупинці працівники лісництва люб’язно зустріли дітей, провели екскурсію територією, розповідали про роботу лісівників та залюбки відповідали на запитання школярів, а потім й пригостили різними смаколиками.

Беззаперечним доказом цього – спільні фото, які ще довго нагадуватимуть про один із найоригінальніших заходів. Діти задоволені. І справді, квест видався на славу!

 

Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ

У перші вересневі дні учні 5 – 7 класів Костринської загальноосвітньої спеціалізованої школи-інтернат ІІ-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням окремих предметів провели патріотичний квест «Хочемо, щоб усі […]