Проведено колегію в режимі конференц-зв’язку

6 років ago admin 0
 

 alt02 серпня 2018 року департаментом економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації було проведено колегію в режимі конференц-звязку.  Участь в колегії взяла  Іршавська райдержадміністрація.

  На колегії розглянуто ряд важливих питань, зокрема щодо стану реалізації у 2018 році проектів за рахунок коштів різних джерел, а саме: державного фонду регіонального розвитку, коштів субвенції на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій та коштів резервного фонду державного бюджету.

   Також було презентовано інтерактивну карту проектів – ресурс, що дозволяє бачити географію проектів, які реалізуються за рахунок всіх коштів на території області. Карта розміщена на веб-сайті ОДА в розділі “Інвестиційні об’єкти”.

  Крім того, на засіданні колегії йшлося про два важливі стратегічні документи, які наразі розробляються облдержадміністрацією, зокрема Стратегію розвитку гірських територій та Програму підвищення конкурентоспроможності області. Окреслено основні завдання та напрямки розвитку, що будуть визначені вищезазначеними документами.

   Також було наголошено про особливості діяльності нещодавно відкритого  Центру підтримки підприємництва Закарпаття, який готовий консультувати з усіх питань розвитку малого і середнього бізнесу.

   Про соціально-економічне становище нашого району доповів заступник голови райдержадміністрації  Іван Мошкола, запевнивши, що на території нашого району райдержадміністрацією взято під контроль реалізацію всіх проектів, що фінансуються з різних джерел. І. Мошкола підкреслив, що всі проекти будуть вчасно завершені і кошти, що виділені для їх реалізації будуть освоєні у визначені терміни.