Звіт про роботу загального відділу апарату райдержадміністрації за І півріччя 2018 року

6 років ago admin 0
 altПротягом І півріччя 2018 року загальним відділом апарату райдержадміністрації пророблена робота щодо дотримання вимог Інструкції з діловодства та Регламенту райдержадміністрації. Так, відділом постійно надавалася методична та практична допомога структурним підрозділам райдержадміністрації у підготовці різних видів документів. Забезпечено приймання-передавання документів до облдержадміністрації системою електронного документообігу.

Загальним відділом протягом І півріччя 2018 року отримано 1142 документи, у тому числі розпоряджень і рішень колегії облдержадміністрації 123, надіслано 1095 документи. Також відділом відредаговано та оформлено 240 розпоряджень голови райдержадміністрації з основної діяльності, 2 спільні розпорядження голови райдержадміністрації і голови райради та 12 наказів керівника апарату з основної діяльності. Видано більше 1 тис. копій розпоряджень відповідно до розсилки розпорядження.
 Підшито всі оригінали розпоряджень голови райдержадміністрації з виготовленням опису документів.

Оформлено 6 протоколів засідання колегії райдержадміністрації та 8 протоколів нарад при голові та керівнику апарату райдержадміністрації.

Крім цього, кожний місяць до 5 числа, до облдержадміністрації та прокуратури направлялися копії розпоряджень голови райдержадміністрації з основної діяльності.

 

 

 

 


Начальник загального відділу

апарату райдержадміністрації                                                      В. Керечанин