Чергова 39 сесія відбулася в районній раді

4 роки ago admin 0

Сьогодні, 5 червня, під головуванням голови районної ради Руслана Чорнака відбулася чергова 39 сесія. В роботі взяли участь: голова райдержадміністрації Вячеслав Дворський, начальник райвідділу поліції Вячеслав Крулько, начальник міжрайонного відділу СБУ Михайло Лях, керівники відділів та управлінь райдержадміністрації, керівники комунальних установ, закладів та організацій, служб району, представники ЗМІ та інші. Зареєструвалися 31 депутат.
Також, сьогодні районна рада поповнилася ще одним депутатом: до своїх повноважень приступив Ковач Габор Габорович.
В ході роботи депутати розглянули низку господарських питань, прийняли ряд програм, внесли зміни до вже діючих програм.
Загалом, на сесії прийнято рішення по 16 питаннях, серед яких: Про Гутянську початкову школу Ужгородської районної ради, Про Невицьку початкову школу Ужгородської районної ради, Про проведення конкурсу на визначення опорних закладів освіти серед закладів загальної середньої освіти Ужгородського району, Про Програму підтримки територіального управління Служби судової охорони у Закарпатській області на 2020-2021 роки, Про Програму покращення рівня обслуговування військовозобов’язаних і призовників Ужгородським об’єднаним міським військовим комісаріатом на 2020-2021 роки, Про Програму профілактики злочинності, забезпечення громадської безпеки і порядку на території Ужгородського району на 2020 – 2021 роки.
Внесено зміни до програми «Турбота», «Програми розвитку та фінансової підтримки КНП «Ужгородська районна клінічна лікарня Ужгородської районної ради Закарпатської області» та інших.
Районні обранці також внесли зміни до районного бюджету та перерозподілили кошти для потреб першої необхідності.
Сьогодні, депутати районної ради вкотре продемонстрували своє небайдуже ставлення до усіх життєво значимих питань Ужгородщини, тому майже по кожному питанню рішення приймалися одноголосно.