Вебінар для заступників з навчально-виховної (виховної) роботи та юрисконсультів ЗП(ПТ)О області

6 років ago admin 0

20 червня відбувся вебінар длязаступників з навчально-виховної (виховної) роботи та юрисконсультів закладів професійної (професійно-технічної) освіти Закарпатської області в рамках правопросвітницького проекту „Я маю право!”.

Заступник директора НМЦ ПТО Ладижець І.М. у своєму виступі акцентувала увагу слухачів на необхідності сприяння підвищенню рівня знань, поінформованості учнівської молоді та працівників закладів професійної (професійно-технічної) освіти щодо реалізації та захисту своїх прав, гарантованих Конституцією й законами України у різних сферах життя.

Під час заходу учасників ознайомлено з новими законодавчими актами щодо інформаційної та організаційної підтримки освітніх заходів, які поширюють знання про права людини, зокрема з розпорядженням голови Закарпатської ОДА від 04.04.2018 р. №200 „Про план заходів на 2018 рік щодо реалізації в області правопросвітницького проекту „Я маю право!”.

Також методист НМЦ ПТО Словенка-Козлова С.С. розповіла про дію Регіональної програми оздоровлення та відпочинку дітей і розвитку мережі дитячих закладів оздоровлення та відпочинку на 2018 – 2021 роки, затвердженої рішенням Закарпатської обласної ради 30.11.2017 року №968 зі змінами, внесеними рішенням Закарпатської обласної ради 29.03.2018 №1127.

Навчально-методичний центр

професійно-технічної освіти

у Закарпатській області